Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
1. ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ 2. ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΙΚΙΝ ΠΑΟΥΤΕ Ρ3. ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΤΗΝ ΜΑΓΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΣΤΟ ΓΑΛ Α4. ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ, ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ, ΤΟ ΑΥΓΟ, ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΑΤΙ .5. ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ...