Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βήμα 1 Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180° C και λαδώνετε και αλευρώνετε μία ορθογώνια φόρμα για κέικ. Σε ένα μπολ κοσκινίζετε το αλεύρι, τη μαγειρική σόδα, τη βανίλια και το αλάτι.Βήμα 2 Βάζετε στον κάδο του μίξερ το σπορέλαιο, το ταχίνι, το μέλι, την καστανή ζάχαρη και τα αυγά....