Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Τοποθετούμε ένα τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Προσθέτουμε το βούτυρο και το αφήνουμε να λιώσει προσέχοντας να μην καεί. Ρίχνουμε στο τηγάνι τα μήλα, τη ζάχαρη και ψήνουμε για 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά μέχρι να καραμελώσουν. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180° C στον...