Λαβράκι μαριναρισμένο με ούζο και χάχλες γεμιστές

Λαβράκι μαριναρισμένο με ούζο και χάχλες γεμιστές

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ηλίας Μαμαλάκης
Για το λαβράκι: Ανακατεύετε το χυμό με το ξύσμα του λεμονιού. Απλώνετε τις πολύ λεπτές φέτες του ψαριού σε γυάλινο ή πλαστικό σκεύος, τις αλατοπιπερώνετε και περιχύνετε με το χυμό του λεμονιού. Τις αφήνετε στο ψυγείο για 5-6 ώρες μέχρι να ασπρίσουν, ανακινώντας το σκεύος κάθε...