Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Για το λαβράκι: Ανακατεύετε το χυμό με το ξύσμα του λεμονιού. Απλώνετε τις πολύ λεπτές φέτες του ψαριού σε γυάλινο ή πλαστικό σκεύος, τις αλατοπιπερώνετε και περιχύνετε με το χυμό του λεμονιού. Τις αφήνετε στο ψυγείο για 5-6 ώρες μέχρι να ασπρίσουν, ανακινώντας το σκεύος κάθε...