Καπρεζέ ένα κέικ σοκολάτας με αμύγδαλα

Καπρεζέ ένα κέικ σοκολάτας με αμύγδαλα

Από την ιστοσελίδα
https://xrysessyntages.com/
Συγγραφέας
Στέλιος Παρλιάρος
Βήμα 1 Λιώνουμε σε μπεν μαρί ή στο φούρνο μικροκυμάτων την κουβερτούρα μαζί με το βούτυρο ανακατεύοντας τακτικά. Αφήνουμε κατά μέρος. Βήμα 2 Χτυπάμε στο μίξερ με το σύρμα τους κρόκους μαζί με 200 γρ. από τη ζάχαρη έως ότου αφρατέψουν. Βήμα 3 Σταματάμε το μίξερ και ρίχνουμε μέσα...