Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βήμα 1 Προθερμαίνετε το γκριλ του φούρνου. Αναμιγνύετε σε μια λεκάνη τον κιμά, το ψωμί μουλιασμένο στο γάλα και στραγγισμένο, το κρεμμύδι, τη γούστερ σος, τη ρίγανη, τις νιφάδες τσίλι, τη σος τσίλι, τα αυγά και αλάτι. Ζυμώνετε το μίγμα και το πλάθετε σε 8 μπέργκερ, είτε με τις...