Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Πλένουμε τα μανιτάρια και τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια Βάζουμε λαδι και τα τηγανίζουμε για να πάρουν χρωμα Σε μια κατσαρόλα βάζουμε λίγο νερο και το αφήνουμε βράσει..στην συνέχεια προσθέτουμε το ρύζι και το ανακατεύουμε συνέχεια για να μην κολλήσει για 20 λεπτα.Μετά το...