Κοτόπουλο με γέμιση από ξερά σύκα μυρωδικά κουσκούς και κρασί

Κοτόπουλο με γέμιση από ξερά σύκα μυρωδικά κουσκούς και κρασί

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Γεωργία Κοφινά
Πλένετε και σκουπίζετε το κοτόπουλο με χαρτί κουζίνας. Το αλείφετε καλά με το χυμό λεμονιού και το πασπαλίζετε με αλάτι και πιπέρι. Το αφήνετε στην άκρη.Ετοιμάζετε τη γέμιση: βράζετε το κουσκούς σύμφωνα με τις οδηγίες στο πακέτο του και το αφήνετε στην άκρη. Σοτάρετε το κρεμμύδι...