Μπριζόλες μοσχαρίσιες σε μαρινάδα κόκκινου κρασιού

Μπριζόλες μοσχαρίσιες σε μαρινάδα κόκκινου κρασιού

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Νίκη Μηταρέα
Σε γυάλινο μπολ ανακατεύετε όλα τα υλικά της μαρινάδας και βυθίζετε μέσα τις μπριζόλες.Σκεπάζετε το μπολ με μεμβράνη και το βάζετε στο ψυγείο για 4-5 ώρες, γυρίζοντας κάθε 20 λεπτά τις μπριζόλες με τσιμπίδα.Τις βγάζετε από τη μαρινάδα, αλατίζετε και τις ψήνετε στα κάρβουνα σε...