Ταρτάρ τόνου με κόλιανδρο αβγό και κάπαρη

Ταρτάρ τόνου με κόλιανδρο αβγό και κάπαρη

Από την ιστοσελίδα
https://xrysessyntages.com/
Συγγραφέας
Χρυσές Συνταγές
Βήμα 1 Ψιλοκόβετε τον τόνο σε όσο πιο μικρά κομματάκια μπορείτε με ένα βαρύ μαχαίρι. Τον βάζετε σε ένα μπολ, προσθέτετε μέσα τον κόλιανδρο, το φρέσκο κρεμμυδάκι, το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού και αλατοπίπερο και τα ανακατεύετε καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν. Κρατάτε το μίγμα...