Για να πετύχει το κέικ πρέπει το αλεύρι να είναι κοσκινισμένο και ο φούρνος καλά προθερμασμένος. Μην να ανοίγετε πολλές φορές το φούρνο κατά τη διάρκεια του ψησίματος και ελέγχετε τη διαδικασία τοποθετώντας ένα μαχαίρι στο κέντρο της φόρμας.
Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζω το ελαιόλαδο να κάψει και ρίχνουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο να τσιγαριστούν λίγο... Έπειτα ρίχνουμε τις γαρίδες μας εφόσον τις έχουμε πλύνει καλά!!! Τις τσιγαρίζουμε και μόλις αλλάξουν χρώμα προσθέτουμε τον μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι, μουστάρδα και την...