Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζω το ελαιόλαδο να κάψει και ρίχνουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο να τσιγαριστούν λίγο... Έπειτα ρίχνουμε τις γαρίδες μας εφόσον τις έχουμε πλύνει καλά!!! Τις τσιγαρίζουμε και μόλις αλλάξουν χρώμα προσθέτουμε τον μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι, μουστάρδα και την...