Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Καθαρίζουμε και πλένουμε πολύ καλά τα χόρτα μας. Έπειτα τα ζεματάμε σε καυτό νερό. Ο χρόνος εξαρτάται από το είδος των Χόρτων που έχουμε, αν είναι τρυφερά ή με πιο σκληρά κοτσάνια και πόσο μας αρέσει να έχουν την "τραγανή" αίσθηση όταν τα τρώμε.Μόλις γίνουν τα χόρτα τα...