Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βάζετε το βούτυρο σε κατσαρολάκι και το ζεσταίνετε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να λιώσει. Με κουτάλι αφαιρείτε τον αφρό που σχηματίζεται και τον πετάτε. Όταν καθαρίσει, πετάτε τα κατακάθια του και μεταφέρετε το λιωμένο και καθαρισμένο βούτυρο σε άλλο σκεύος.Ανακατεύετε όλα μαζί τα...