Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Μεσογειακή σαλάτα με θαλασσινά για το μεσημεριανό σας Για τη σαλάτα Πλένετε τις πατάτες και τις κόβετε στη μέση. Τις βράζετε σε αλατισμένο νερό για 30 λεπτά. Τις σουρώνετε και τις αφήνετε να κρυώσουν.Βράζετε το χταπόδι με ένα φλιτζάνι νερό, τη δάφνη και τους κόκκους του πιπεριού...