Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Ξεκινάμε τις πικάντικες φακές με λουκάνικο, βράζοντας πρώτα τις φακές για 5′. Τις στραγγίζουμε και τις αφήνουμε σε σουρωτήρι.Ζεσταίνουμε 4 κουταλιές από το συνολικό ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι το πράσο και το καρότο. Προσθέτουμε τα σπασμένα σκόρδα. Ρίχνουμε τις...