Μοσχαρίσια ταλιάτα με τραγανές πατάτες

Μοσχαρίσια ταλιάτα με τραγανές πατάτες

Από την ιστοσελίδα
https://www.argiro.gr/
Συγγραφέας
Αργυρώ Μπαρμπαρίγου
Για να φτιάξετε το πιο ζουμερό μοσχάρι ταλιάτα, το ιδανικό μέρος του μοσχαρού που πρέπει να ζητήσετε από τον κρεοπώλη σας είναι η μοσχαρίσια σπαλομπριζόλα χωρίς κόκαλο, με πάχος περίπου στα 2,5 με 3 εκατοστά.Για τη μοσχαρίσια ταλιάτα Σε μπολ ανακατεύουμε το ελαιόλαδο, το...