Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180οC στον αέρα.Σε μπεν μαρί, δηλαδή σε ανοξείδωτο μπολ στερεωμένο πάνω σε κατσαρολάκι με νερό που βράζει χωρίς όμως να ακουμπάει τον πάτο του μπολ, λιώνουμε την κουβερτούρα με το βούτυρο. Ανακατεύουμε με κουτάλι να ενωθούν τα υλικά. Κατεβάζουμε...