Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Στόχος μας είναι να ετοιμάσουμε ένα γεμιστό κοτόπουλο. Η ιδιαιτερότητα είναι ότι αφαιρούμε τα κόκκαλα από το σώμα του κοτόπουλου αλλά αφήνουμε τα μπούτια και τα χεράκια του ολόκληρα. Δεν είναι μία εύκολη διαδικασία, θέλει υπομονή και κοφτερό μαχαίρι αλλά θα μας αποζημιώσει με...