Σαλάτα με ρεβίθια ψητά παντζάρια και κρεμμύδια

Σαλάτα με ρεβίθια ψητά παντζάρια και κρεμμύδια

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ελένη Ψυχούλη
Μουλιάζετε 1 νύχτα τα ρεβίθια και τα βράζετε σε άφθονο αλατισμένο νερό μέχρι να μαλακώσουν.Τυλίγετε το κάθε παντζάρι και κάθε κρεμμύδι ακαθάριστα σε αλουμινόχαρτο, αφού τα αλατίσετε. Τα βάζετε σε ταψάκι και τα ψήνετε στους 180˚ C γύρω στα 45 λεπτά ή μέχρι να...