Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Για την τάρτα , βάζουμε στο μίξερ το κρύο βούτυρο σε μικρά κομματάκια και το αλεύρι και τα δουλεύουμε για 5 λεπτά. Συμπληρώνουμε το ένα αυγό με το ασπράδι και τον κρόκο και το δεύτερο μόνο τον κρόκο του , το αλάτι και τα ανακατεύουμε με το μίξερ για άλλα 5 λεπτά , προσθέτοντας...