Για να πετύχει το κέικ πρέπει το αλεύρι να είναι κοσκινισμένο και ο φούρνος καλά προθερμασμένος. Μην να ανοίγετε πολλές φορές το φούρνο κατά τη διάρκεια του ψησίματος και ελέγχετε τη διαδικασία τοποθετώντας ένα μαχαίρι στο κέντρο της φόρμας.
Το σπανάκι με αυγά είναι ένα από τα αγαπημένα μου πιάτα γιατί είναι γρήγορο, υγιεινό και πολύ εύκολο (αρκεί βέβαια να υπάρχει έτοιμο και πλυμένο σπανάκι ειδάλως και το καταψυγμένο είναι αρκούντως ικανοποιητικό). Είναι επίσης, ιδανικό βραδινό αφού είναι ελαφρύ και συνάμα θρεπτικό...