Παπαρδέλες με μοσχάρι και φρέσκο θυμάρι

Παπαρδέλες με μοσχάρι και φρέσκο θυμάρι

Από την ιστοσελίδα
https://www.maggicooking.gr/
Συγγραφέας
Maggicooking
Ας μαγειρέψουμε Εκτέλεση 28 λεπτά Βήμα 115 λεπτά Καθαρίστε το κρέας από λίπος και ίνες . Τοποθετήστε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και με 2 κ.σ ελαιόλαδο σοτάρετε το μοσχάρι γυρνώντας το συχνά μέχρι να πάρει έντονο καφέ χρώμα .Βήμα 23 λεπτά Αποσύρετε το κόντρα φιλέτο από το...