Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Πλένουμε καλά 3 κιλά ντοματάκια ώριμα τα περνάμε από τον πολυκόφτη ο οποίος τα διαλύει καλά και τα ρίχνουμε σε μια μεγάλη κατσαρόλα να βράσουν.Προσθέτουμε 1 κουταλιά σούπας κοφτή αλάτι για τα 3 κιλά, 2 κουταλιές ελαιόλαδο και αφήνουμε σε σιγανή φωτιά να βράσουν μέχρι να πιουν...