Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Αν προσθέσετε στη συνταγή αποξηραμένα βερίκοκα, θα έχετε πιο πηχτό σιρόπι! Αν προσθέσετε στη συνταγή αποξηραμένα βερίκοκα, θα έχετε πιο πηχτό σιρόπι! Ξεπλένετε τα φρούτα και τα βάζετε σε μπολ μαζί με τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύετε και αφήνετε 1-2 μέρες, να μουλιάσουν και να...