Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Φτιάχνετε την πιπεροσαλάτα: Στραγγίζετε τις πιπεριές από το λάδι και τις κόβετε σε μεγάλα κομμάτια. Σοτάρετε το σκόρδο με λίγο λάδι μέχρι να μαλακώσει λίγο. Βάζετε στο μπλέντερ τις πιπεριές, το σκόρδο, τη φέτα, το λάδι, τη ρίγανη το μπούκοβο και τα χτυπάτε μέχρι να γίνουν σαν...