Για να πετύχει το κέικ πρέπει το αλεύρι να είναι κοσκινισμένο και ο φούρνος καλά προθερμασμένος. Μην να ανοίγετε πολλές φορές το φούρνο κατά τη διάρκεια του ψησίματος και ελέγχετε τη διαδικασία τοποθετώντας ένα μαχαίρι στο κέντρο της φόρμας.
Δυνατός μαύρος καφές, γαρνιρισμένος με σαντιγί, από την Αυστρία! Χτυπάμε τη κρέμα γάλακτος σε σφιχτή σαντιγί. Μοιράζουμε τη ζάχαρη στα ποτήρια, ρίχνουμε απο πάνω τον καυτό καφέ και ανακατεύουμε. Γαρνίρουμε κάθε ποτήρι με σαντιγί και σερβίρουμε.Απαιτούμενος χρόνος:15 λεπτά