Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Οι μέρες που διανύουμε είναι λίγο «περίεργες» αφού υπάρχει μια σχετική ανησυχία για τον κοροναϊό, όμως η καθημερινότητα συνεχίζεται, βρισκόμαστε λίγες ημέρες πριν τη Καθαρά Δευτέρα και η σπιτική συνταγή για λαγάνα είναι εδώ σε video! Το αγαπημένο ψωμί της ημέρας δε λείπει από...