Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Σοτάρετε σε 4 κουταλιές ελαιόλαδο το κρεμμύδι και το σκόρδο και μετά ρίξτε τις τριμμένες ντομάτες.Αλατίστε, προσθέστε τον βασιλικό και μαγειρέψτε σε μέτρια ένταση για 10'.Ρίξτε τις γαρίδες στη σάλτσα, αφήστε τις για 2'-3', ρίξτε και τη φέτα και αλατίστε. Αφήστε τη σάλτσα στη...