Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Αλατοπιπερώνετε το κρέας, το περνάτε από ένα ελαφρύ αλεύρωμα και το ροδίζετε σε λίγο από το ελαιόλαδο. Όταν ροδίσουν από τη μία μεριά γυρίζετε τα κομμάτια και από την άλλη με μια λαβίδα. Τα βγάζετε στην άκρη.Συμπληρώνετε και το υπόλοιπο ελαιόλαδο στην κατσαρόλα και σοτάρετε τα...