Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Δοκιμάστε το με φρέσκια σαλάτα λαχανικών και σπιτικά κριτσίνια Σε μια κατσαρόλα βάζετε το ελαιόλαδο. Όταν ζεσταίνεται, ρίχνετε το ψιλοκομμένο κοτόπουλο και το σοτάρετε από τις 2 πλευρές, για περίπου 5 λεπτά σε δυνατή φωτιά.Προσθέτετε το κρεμμύδι κομμένο σε φέτες, για περίπου 3...