Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Λαχταριστές και αφράτες βάφλες για όλες τις ώρες Προθερμαίνουμε τη βαφλιέρα. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατέψτε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και τη ζάχαρη.Σε ένα ξεχωριστό μπολ ανακατέψτε το γάλα σόγιας, το λάδι, το νερό, τη βανίλια και τη λιωμένη φυτική μαργαρίνη.Προσθέστε τα υγρά...