Λαβράκι μαριναρισμένο με λουίζα και εσπεριδοειδή

Λαβράκι μαριναρισμένο με λουίζα και εσπεριδοειδή

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Tina Webb
Πλένετε και καθαρίζετε τα ψάρια. Τα φιλετάρετε (αφαιρείτε τα κόκαλα και την πέτσα) και τα κόβετε σε λεπτές λωρίδες. Ανακατεύετε τα υλικά της μαρινάδας σε πλαστικό ή γυάλινο δοχείο με καπάκι και στρώνετε εναλλάξ μαρινάδα και ψάρι, αλατοπιπερώνοντας κάθε φορά. Αφήνετε στο ψυγείο...