Κανελόνια με κιμά και έτοιμη μπεσαμέλ

Κανελόνια με κιμά και έτοιμη μπεσαμέλ

Από την ιστοσελίδα
https://cookpad.com/gr/
Συγγραφέας
Μαρία Δασκαλάκη
Σε ένα βαθύ τηγάνι τσιγαρίζουμε με ελαιόλαδο το κρεμμύδι και το σκόρδο για 3'-4' Προσθέτουμε τον κιμά και ανακατεύουμε μέχρι να πάρει χρώμα.Στη συνέχεια ρίχνουμε στο μείγμα του κιμά την τομάτα, τον πελτέ, αλάτι, πιπέρι, πάπρικα, μαϊντανό και το ζεστό νερό. Ανακατεύουμε και...