Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βάση και σιρόπι Απλώνουμε τις φέτες τσουρεκιού σε μια λαμαρίνα και τις ψήνουμε στους 160ο C μέχρι να ροδίσουν, γυρνώντας τες και από τις δύο πλευρές. Παράλληλα, ετοιμάζουμε το σιρόπι βράζοντας τη ζάχαρη με το νερό και τη γλυκόζη για 3 λεπτά (μετράμε το χρόνο από όταν ξεκινήσει ο...