Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Φτιάξτε σπιτικά σοκολατάκια με δύο απλά υλικά για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! Στο πάγκο της κουζίνας κόβετε σε πολύ ψιλά κομματάκια την σοκολάτα και την ρίχνετε σε ένα μπολ. Ρίχνουμε το πιπέρι και το αλάτι. Συγχρόνως βράζουμε την κρέμα γάλακτος σε μεσαία θερμοκρασία ίσα ίσα...