Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Αφού τρίψουμε τα κολοκυθάκια τα αλατίζουμε, τα αφήνουμε να βγάλουν τα υγρά τους για περίπου 1/2 ώρα και τα στραγγίζουμε.Βάζουμε σε λεκάνη το αλεύρι μαζί με το μπέικιν, το αλάτι, τη ζάχαρη και το θυμάρι και ανακατεύουμε.Προσθέτουμε τα αυγά, το λιωμένο βούτυρο, το γάλα και το τυρί...