Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Λαδώνουμε καλά το ταψί.Παίρνουμε 2 φύλλα μαζί και απλώνουμε μία μικρή ποσότητα από ταχίνι.Διπλώνουμε την μία άκρη περίπου 10 εκατοστά και την λαδώνουμε με σπορέλαιο.Απλώνουμε κατά μήκος γλυκό του βύσσινο και τυλίγουμε σε ρολό (αν θέλουμε δίνουμε τριγωνικό σχήμα).Λαδώνουμε την...