Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Ζουμερό σουφλέ σοκολάτας για όλη την οικογένεια Για το σουφλέ Σε ένα μπολ χτυπάμε με σύρμα ή με μίξερ χειρός τα ασπράδια να γίνουν μαρέγκα και προσθέτουμε τους κρόκους και τη ζάχαρη.Λιώνουμε τη σοκολάτα με το βούτυρο σε μπέν μαρι.Μέσα στη σοκολάτα ρίχνουμε το μείγμα της μαρέγκας...