Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βάζετε σε ένα δοχείο τα φιλέτα του σολομού και τα περιχύνετε με το χυμό των λεμονιών, το μισό ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι. Τα αφήνετε έτσι για 1 ώρα να μαριναριστούν, ανακατεύοντας πού και πού να πάει παντού το λεμόνι.Σε ένα τηγάνι ρίχνετε ένα φλιτζανάκι του καφέ νερό. Βάζετε...