Σολομός ψητός με κρεμμυδάκι σοτέ και αρωματικό κουσκούς

Σολομός ψητός με κρεμμυδάκι σοτέ και αρωματικό κουσκούς

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ηλίας Μαμαλάκης
Βάζετε σε ένα δοχείο τα φιλέτα του σολομού και τα περιχύνετε με το χυμό των λεμονιών, το μισό ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι. Τα αφήνετε έτσι για 1 ώρα να μαριναριστούν, ανακατεύοντας πού και πού να πάει παντού το λεμόνι.Σε ένα τηγάνι ρίχνετε ένα φλιτζανάκι του καφέ νερό. Βάζετε...