Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βήμα 1 Ξεφλουδίζετε το κολοκάσι, το σκουπίζετε με μία νωπή πετσέτα και το κόβετε σε λεπτές ροδέλες. Θα πρέπει να επιλέξετε μικρή ρίζα κολοκάσι για να μπορέσετε να έχετε λεπτές και ομοιόμορφες ροδέλες. Ζεσταίνετε το ηλιέλαιο σε μία μικρή κατσαρόλα και βάζετε μέσα λίγες – λίγες...