Σαλάτα με άγρια ρόκα ραπανάκια και κολοκάσι

Σαλάτα με άγρια ρόκα ραπανάκια και κολοκάσι

Από την ιστοσελίδα
https://xrysessyntages.com/
Συγγραφέας
Χρύσω Λέφου
Βήμα 1 Ξεφλουδίζετε το κολοκάσι, το σκουπίζετε με μία νωπή πετσέτα και το κόβετε σε λεπτές ροδέλες. Θα πρέπει να επιλέξετε μικρή ρίζα κολοκάσι για να μπορέσετε να έχετε λεπτές και ομοιόμορφες ροδέλες. Ζεσταίνετε το ηλιέλαιο σε μία μικρή κατσαρόλα και βάζετε μέσα λίγες – λίγες...