Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε αλεύρι με το λάδι και το νερό και 1 πρέζα αλάτι. Αδειάζουμε το μείγμα σε μία επιφάνεια εργασίας και ζυμώνουμε για 1-2 λεπτά μέχρι να γίνει λεία ζύμη και κάνουμε μία μπάλα. Μόλις ζυμωθεί, επιστρέφουμε το μείγμα στο μπολ, σκεπάζουμε με μία πετσέτα...