Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Ζεσταίνετε το γάλα σε κατσαρολάκι, μαζί με το ξύσμα του πορτοκαλιού, σε μέτρια φωτιά.Χτυπάτε τα αβγά με τη ζάχαρη και τις βανίλιες σε ένα μπολ, προσθέτετε το σιμιγδάλι και το αλεύρι και συνεχίζετε το χτύπημα προσθέτοντας το χυμό του πορτοκαλιού ώστε να γίνει ρευστό το...