Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Λαχταριστό και εύκολο για το πρωινό σας Σιγοβράζουμε τις σταφίδες με το ρούμι για 2 λεπτά, κατεβάζουμε από τη φωτιά και αφήνουμε φουσκώσουν για 1 ώρα.Αλείφουμε το ψωμί με το βούτυρο και το κόβουμε σε μικρά και μεγάλα αστέρια. Βάζουμε τις κόρες και όσο ψωμί περισσεύει στη βάση...