Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βήμα 1 Βάζετε 1 φλ. από το γιαούρτι με το νερό σε μια μη μεταλλική λεκάνη και τα ανακατεύετε να σμίξουν. Προσθέτετε του κύβους του κρέατος, τους γυρίζετε να πιάσουν μίγμα παντού, σκεπάζετε τη λεκάνη και την κρατάτε στο ψυγείο για 1 βράδυ.Βήμα 2 Την επόμενη μέρα, αν θα...