Ράμεν με μπέικον νουντλς και φρέσκο κρεμμύδι

Ράμεν με μπέικον νουντλς και φρέσκο κρεμμύδι

Από την ιστοσελίδα
https://www.yiannislucacos.gr/
Συγγραφέας
Γιάννης Λουκάκος
Για το ράμεν Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το ηλιέλαιο και σοτάρουμε το μπέικον πολύ καλά και από τις δύο πλευρές και αφαιρούμε. Στο ίδιο τηγάνι σοτάρουμε το κρεμμύδι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, μέχρι να μαλακώσει, αλλά να παραμείνει τραγανό. Προσθέτουμε το τζίντζερ και το...