Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βήμα 1 Λιώνετε σε μπλέντερ τα μπισκότα και προσθέτετε τη λιωμένη μαργαρίνη.Βήμα 2 Ανακατεύετε για να ενωθεί το μίγμα και το απλώνετε σε στρογγυλή φόρμα (ή γυάλινο ταψί φούρνου), διαμέτρου 9 ιντσών.Βήμα 3 Βάζετε στον κάδο του μίξερ τη ζάχαρη, το υποκατάστατο της ζάχαρης, τη...