Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζετε το κουσκουσάκι μέχρι να φουσκώσει και να γίνει. Το σουρώνετε. Παράλληλα, σε μια άλλη κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζετε τις φακέςμέχρι να μαλακώσουν αλλά να μη διαλυθούν. Τις σουρώνετε κι αυτές. Σε μια σαλατιέρα ενώνετε το...