Γίγαντες με διπλό μήλο και πανσέτα

Γίγαντες με διπλό μήλο και πανσέτα

Από την ιστοσελίδα
https://www.alexandrospapandreou.gr/gr/
Συγγραφέας
Αλέξανδρος Παρανδρέου
Βάζετε τα φασόλια γίγαντες σε κρύο νερό για όλο το βράδυ έτσι ώστε να φουσκώσουν.Βράζετε τα φασόλια γίγαντες σε μια κατσαρόλα μαζί με τον κύβο λαχανικών για 60-65 λεπτά.Όταν είναι έτοιμα τα σουρώνετε και τα τοποθετείτε σε ένα μπολ.Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε...