Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σε μια λεκάνη ανακατεύουμε όλα τα υλικά, εκτός από το τυρί, που θα το προσθέσουμε τελευταίο, μέχρι να πάρουμε μια ομοιόμορφη ζύμη.Προσθέτουμε στο τέλος την πιπεριά και τα μυρωδικά. Θέλουμε να πάρουμε έναν παχύρρευστο χυλό.Αν κάνουμε μικρές τυρόπιτες, θα ζεστάνουμε σε μέτρια...