Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο. Βάζουμε το κρεμμύδι και μαγειρεύουμε για 1 λεπτό. Προσθέτουμε το σκόρδο και μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά για 2-3 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει. Προσθέτουμε το βούτυρο και μόλις λιώσει προσθέτουμε τα μανιτάρια και τα τσιγαρίζουμε για...